Loading...

Herceg Novi – Vila Danila – 6 Osoba

250€ Dnevno

Opis

Jul i Avgust 250€, Van sezone 200

Ova moderna vila savršeno je smještena u centru Herceg Novog, na samo 5 minuta hoda od srednjovjekovnog Starog grada i na samo 100 metara udaljenosti od najbliže plaže.

Vila se nalazi u mirnom i predivnom dijelu grada, okružena je zelenilom, drvećem i prostranim baštenskim prostorom koji pruža privatnost boravku svojih gostiju.

Vila nudi predivan pogled ka kristalno čistom Jadranskom moru. Nedavno je prošla kroz kompletnu adaptaciju i odlično je iskombinovan moderan stil koji je u skladu sa tradicionalnim Jadraskim ambijentom.
Sastoji se od dva nivoa, a sa gornjeg sprata pruža se divan pogled orijentisan ka moru. Pored toga vila ima otvorenu spa prostoriju koja ima veliku ljetnju kuhinju i nudi hladnoću čak i za vrijeme najtoplijih dana leta.
Spa centar je dizajniran sa velikim prozorima prema moru i kao u skrivenoj pećini na jednoj strani u kojoj se nalaze i tursko kupatilo i đakuzi kada.

Vrt pruža idealnu enklavu gdje se gosti mogu opustiti i sunčati dok uživaju uz roštilj,  omiljenoj Jadranskoj razonodi za druženje i piće sa prijateljima i porodicom, što ovu vilu čini idealnim izborom za vaš boravak.

Lokacija