Loading...

Investicije

Hercegnovska rivijera je oduvek privlačila pažnju investitora, a naročito u poslednje vreme je veoma atraktivna kako za domaća tako i za strana ulaganja.

Promet i izgradja nekretnina je tržište koje se naviše proširilo, i cene nekretnina rastu iz meseca u mesec, što samo potvđuje činjenicu da je pravo vreme za ulaganje na ovom području.

Ako ste zainteresovani za investiranje, potreban vam je partner koji odlično poznaje lokalno tržište nekretnina i placeva, i koji su upoznati sa sa lokacijama do kojih možete doći veoma povoljno, a čija puna vrednost tek dolazi, mi smo agencija za Vas!

Bez obzira da li želite sami da gradite, iskoristite povoljnost kupovine nekretnina u izgradnji, ili vam treba nekoliko maloprodajnih lokacija duž hercegnovske rivijere, Agencija Jadran će Vam izaći u susret sa najvećom ponudom, po najpovoljnijim cenama.

Agencija Jadran odlično sarađuje sa lokalnim preduzimačima i građevinskim firmama, i možemo vam pomoći oko svih vrste građevinskih radova od peruređenja nekretnina, do izgradnje čitavog objekta od temelja do krova.

Agencija Jadran je uvažen i poželjan partner poznat po kvalitetu i stalnom unapređenju poslovanja i kvaliteta usluga.

 

Za više informacija možete kontaktirati našu kancelariju u Igalu:

 

Kontakt:

Radno Vreme

  • Pon - Ned : 8h do 20h

Pošaljite nam poruku

Loading...