Loading...

Dobrodošli

Zašto izabrati agenciju jadran?

Agencija Jadran postoji već 12 godina i počela je kao mala turistička agencija, i u međuvremenu je znatno proširila svoju ponudu od svih vrsta turističkih usluga do prometa nekretnina.
Naša obimna ponuda govori o poverenju koje smo stekli od strane prodavaca, kao i od strane kupaca. Agencija Jadran prati klijente od prezentacije same nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku.
Naši agenti svojim radom, godinama iskustva, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.
Mi cenimo vaše vreme i novac, te naši pravni savetnici će učiniti sve što je potrebno da transakcija bude pre svega sigurna, a uz to i brza.
Naši advokati pružaju klijentima sve pravne savete i obavljaju pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provere nekretnine, izrade svih pravnih akata, do predaje potrebnih poreskih dokumenata i uknjiženje vlasništva na kupljenoj nekretnini.

Icon

Stručnost

Bez obira da li ste kupac ili prodavac, da li vam treba nekretnina za odmor, stanovanje, ili kao investicija, promet nekretnina može biti veoma izazovan proces, i savet profesionalaca koji detaljno poznaje tržište često je od neprocenjive vrednosti.
Naši ljubazni, ali pre svega stručni posrednici u prometu nekretnina Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju kako biste dobili pravovremenu i potpunu informaciju o nekretnini za koju ste zainteresovani.

Pravna Sigurnost

U saradnji sa iskusnim advokatima, Agencija Jadran vam pruža potpunu pravnu sigurnost tokom i nakon transakcije.
Naši posrednici i advokati Vam mogu ponuditi savete ne samo oko prometa nekretnina, već i oko raznih vrsta ugovora, legalizacije ili dozvole za gradnju.

Dodatne Usluge

Mi brinemo o vama i Vašoj nekretnini i nakon transakcije.
Ako nakon kupovine nekretnine želite da je preuredite, mi ćemo vam u tome pomoći, od krečenja, preuređivanja kuhinje i kupatila, pa sve do ozbiljnijih konstruktivnih intervencija, Agencija Jadran vam nudi stručno i pouzdano obavljen posao po sistemu ključ u ruke, što je veoma pogodno ako ste previše zauzeti da bi proveli duži vremenski period u Crnoj Gori.